Zó ziet prinses Charlotte eruit als volwassen vrouw

Prinses Charlotte als volwassen vrouw
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Op TikTok gaat een video viraal waarin te zien is hoe prinses Charlotte, de dochter van prins William en Kate Middleton, eruitziet als volwassen vrouw. ,,Ze lijkt op een mix van Kate Middleton en prinses Diana.”

AI, oftewel Artifical Intelligence, wordt steeds vaker ingezet om het uiterlijk van iemand te voorspellen. Op TikTok gaat er nu een filmpje rond waarin AI voorspelt hoe de Britse prinses Charlotte er als volwassen vrouw uit zal zien. ,,Prinses Charlotte zal volgens AI een buitengewoon mooie vrouw zijn”, luidt het bij de beelden.

Charlotte als volwassen vrouw

De dochter van William en Kate, die op dit moment acht jaar oud is, wordt in het filmpje getoond als een vrouw van in de twintig. Hoewel onderzoekers denken dat de voorspellingen van AI dichtbij de waarheid zitten, is het nog niet zeker hoe betrouwbaar de beelden van AI echt zijn. Toch denken veel mensen dat de foto’s van de Britse prinses zomaar kunnen kloppen. ,,Je ziet Charlotte echt in de foto’s terug”, reageert iemand. En een ander schrijft: ,,Prachtig!”

‘Mix van Kate en Diana’

Veel TikTokkers vinden dat Charlotte op de foto’s op haar moeder én oma lijkt. ,,Ze lijkt op een mix van Kate Middleton en prinses Diana”, schrijft iemand. Een ander is het daarmee eens. ,,Ze zal op haar moeder lijken, maar met de ogen en uitdrukkingen van haar grootmoeder.”

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAMPRINSES CHARLOTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck