Zo ziet Roy Donders er uit na zijn cosmetische ingrepen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Roy Donders liet al eerder weten naar Istanboel af te vliegen voor een heftige operatie: onder het mes voor een strakker lichaam. Vrijdagavond was het eindelijk zover. De tv-personality geeft een update over zijn cosmetische ingrepen…

Samen

Een full body liposuctie, liposculptuur , lipolazer, J plasma en zijn kin. Dit zijn alle ingrepen die Roy ondergaat om vet van het lichaam te verwijderen. Dat is niet niks om daarvoor naar Turkije te reizen. Gelukkig is zijn BFF Bianca Voom Voom mee.

Niet in beeld

,,Zo lieve volgers” begint Roy op zijn Instagram Stories. ,,Ik wil even laten weten dat alles goed is gegaan. Geen complicaties!” zegt hij opgelucht. ,,De operatie heeft vier uur geduurd. Ik ben helemaal goed wakker. Nu gaan we goed het herstelproces in…” Donders laat weten ‘even de andere kant op te filmen’ want hij wil niet in beeld totdat zijn lichaam geheel hersteld is.

Before & after

Op Instagram deelt Roy ook een voor- en nafoto van zijn bovenlichaam. Daar schrijft hij: ,,Ik ben zo blij! Kan niet wachten totdat ik helemaal ben hersteld.”

Tags

LIPOSUCTIEPLASTISCHE CHIRURGIEROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck