Zo zoeken BN’ers verkoeling

Hete BN'ers|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Net zoals nog steeds veel Nederlanders brengen de Bekende Nederlanders de afgelopen dagen vooral thuis door. Gisteren en ook vandaag en morgen worden snikhete dagen waarop verkoeling zoeken geen overbodige luxe is. Op Instagram delen de sterren volop hoe zij dat doen. 

Het water op

Rodney Sneijder besloot toch even het huis uit te gaan en samen met vier vrienden het water op te gaan. Ze varen rond op de Oude Gracht in Utrecht. 

https://www.instagram.com/p/CB079j0p87S/

Eigen zwembad


Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, is thuis lekker aan het spelen met water. Het jongetje, dat in juli 2 jaar oud wordt, heeft een eigen zwembadje en mag spelen met de waterspuit. Wat wil je als kind nog meer?!

https://www.instagram.com/p/CB02igwldUC/

Gerard met krab

Gerard Joling was het thuiszitten even zat besloot erop uit te gaan. Hij ging naar het strand. ,,Heerlijk dagje strand”, schrijft hij bij een selfie waarop hij bij de zee staat. Op zijn Instagram-stories deelt hij een hele bijzondere foto van zichzelf, waarbij een krab op zijn pet heeft gelegd! 

Goede verzorging

Leontine Borsato grijpt de snikhete dagen aan om reclame te maken voor huidcreme, want verzorging van de huid is met deze hitte nog belangrijker dan normaal. Ze maakt ook zomerse foto’s van zichzelf waarop ze een lange jurk aan heeft en een zomerse tas vasthoudt.

https://www.instagram.com/p/CBvySKMp2KR/

Barbecue op binnenplaats

Bridget Maasland zoekt de verkoeling op in haar eigen tuintje. Het binnenplaatsje van haar Amsterdamse appartement heeft ze recent onder handen genomen en helemaal gerestyled, net voor dit zonnige weer kwam. Zoon Mees vermaakt zich er ieder geval en Bridget probeert haar nieuwe barbecue uit, maar dit wil nog niet helemaal lukken…..

Tags

BRIDGET MAASLANDFENDERGERARD JOLINGLEONTINE BORSATORODNEY SNEIJDERROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck