Zoon Bibian Mentel deelt emotionele verjaardagswens

Bibian
Door: Ditjes en Datjes
27-09-2020

Elke dag is een wonder voor Bibian Mentel. Zondag helemaal want dan viert de snowboardster haar 48ste verjaardag, terwijl de artsen zeiden dat vorig jaar haar laatste verjaardag zou zijn…

Verjaardag als cadeau

Julian van de Kamp, de zoon van Bibian, ziet de verjaardag van zijn moeder als een cadeau en zou het van de daken willen schreeuwen hoe dankbaar hij hiervoor is. Julian schreef een ode aan zijn moeder op zijn Instagram.

Ode aan mama

,,Lieve lieve mama” schrijft hij. ,,Een jaar geleden vertelde de dokters dat vorig jaar waarschijnlijk je laatste verjaardag zou zijn. Een jaar later heb je ze allemaal ongelijk bewezen en geniet je nog van elke dag” vervolgd Julian. ,,Ik ben dankbaar dat je er nog bent en hoop op nog vele verjaardagen.” aldus de dankbare zoon. Hij eindigt zijn post met de tekst: ,,Mama, gefeliciteerd en ik hou van jou”.

Champagne

Julian wordt overladen met felicitaties en hartjes in de reacties onder de foto. En zijn moeder Bibian ook, die een foto plaatst van haarzelf al proostend met een glas champagne. ,,Lachen en proosten met familie en vrienden want ik ben jarig!” schrijft Mentel in haar post.

Meer DenD