Zoon Linda de Mol heeft relatie met ‘ex’ Leonardo DiCaprio

Zoon Linda de Mol
Door: DitjesenDatjes
11-02-2020

De zoon van Linda de Mol en haar ex Sander Vahle is helemaal in de wolken. De 22-jarige Julian is stapelverliefd op zijn vriendin Chelsey (23). De jonge vrouw is al gewend om een leven te leiden in de spotlights, want ze is model en werd onlangs zelfs gekoppeld aan Leonardo DiCaprio!

Ex van Leonardo?

Chelsey Weimar was winnares van het modellenprogramma The Face. Vervolgens maakte ze nog wel haar school af, maar daarna dompelde ze zich onder in de wereld van de ‘rich and famous’. Ze werd binnengehaald door Victoria’s Secret en werd wereldnieuws toen zij meermaals met de destijds 41-jarige Leonardo di Caprio werd gezien. Chelsey was toen pas negentien jaar oud. Veel heeft ze nooit over die relatie willen zeggen: ,,Ik heb nergens commentaar op gegeven, want mijn liefdesleven houd ik graag privé.”

Hit op spotify

Maar nu verbreekt ze haar eigen regel en mag iedereen weten dat ze samen is met Julian. De jongen timmert hard aan de weg als muziekproducer en heeft zelfs al een ware hit gescoord. Zijn nummer Older werd direct nadat het uitkwam op Spotify honderdduizenden keren beluisterd.

View this post on Instagram

nineties kids 💘

A post shared by ☾ (@julianvahle) on

 

Meer DenD