Zoon wil Connie Witteman weer samenbrengen met gehate ex

Connie Witteman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds Connie Witteman en Eugène van Dun drie jaar geleden uit elkaar gingen, voeren ze een juridische oorlog met elkaar. Maar na tal van ruzies en rechtszaken deed de zoon van Connie, Marvin, een opmerkelijk voorstel. Hij wil de twee weer samenbrengen.

‘Allemaal pesterijen’

Na haar scheiding met Hans Breukhoven leek Connie Witteman haar geluk te hebben gevonden bij Eugène van Dun. Ze verloofden zich, maar het huwelijk is er nooit gekomen. Volgens Eugène was dat de schuld van Connie, die hem op een dag plotseling de deur wees.

Eugène was woest, en stapte boos naar de media om zijn gal te spuwen. Vervolgens liet Connie beslag leggen op hun gezamenlijke panden, wat Eugène nóg bozer maakte. ,,Allemaal pesterijen”, zei hij in weekblad Story. ,,Eerst iemand op straat zetten en dan iemand zowel zakelijk als privé kapot maken..” Hij beschreef Connie als een slecht mens.

Maar volgens Connie was Eugène juist de boze in het verhaal. Zo had hij haar eens bedreigd en vertoonde hij vaak agressief gedrag. Eugène ontkende dit op zijn beurt weer. De twee bleven modder gooien naar elkaar en tal van rechtszaken volgden.

Komt er dan toch een verzoening?

Na afloop van de laatste zitting, die afgelopen vrijdag plaatsvond, deed de zoon van Connie een opmerkelijk voorstel. Volgens Story zocht hij toenadering bij de advocaat van Eugène. ,,Is het niet beter voor iedereen om met een kop koffie en zonder emoties over en weer met elkaar om de tafel te gaan?”, stelde hij voor.

Toen Eugène van zijn advocaat over de toenadering hoorde, was hij blij verrast. ,,Met praten lossen we meer op dan met de juridische strijd die we nu voeren. Ik wacht de uitnodiging voor het kopje koffie rustig af en dan zie ik wel wat er verder gaat gebeuren”, aldus Eugène. Komt er dan tóch een verzoening tussen Connie en Eugène?

Tags

CONNIE WITTEMANEUGENE VAN DUNHERENIGINGVERZOENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck