Zoontje OML’er Roy ziet dat het niet goed gaat: ‘Hij wordt stukje bij beetje voorbereid’

Zoontje Roy voorbereid op wat komen gaat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Scott, de zoon van Roy en Annick, die we kennen uit Over Mijn Lijk, heeft door dat het niet goed gaat met zijn vader. ,,Zo bereiden we hem stukje bij beetje voor”, laat Annick weten op Instagram.

Scott is onlangs drie jaar geworden. En hoewel hij nog een zorgeloos leven leidt, krijgt hij volgens Annick steeds meer door dat het niet goed gaat met zijn vader. ,,Als we zeggen: ‘Papa moet naar het ziekenhuis’, dan vertel je: ‘Ja, papa moet ook heel veel hoesten hè.’ Ja lieverd, zo bereiden we je stukje bij beetje voor”, schrijft Annick op Instagram.

Voorbereid

Hoewel Scott langzaam wordt voorbereid op wat komen gaat, is hij nog te klein om precies te weten wat er met zijn vader aan de hand is. ,,Blijf eerst nog maar lekker klein, zonder zorgen en lekker de tong uitsteken als je je zin niet krijgt”, vervolgt Annick. ,,Hoe mooi is dat zorgeloze leven nog? Hoe ouder je wordt hoe meer je gecreëerd wordt! Jij bent nog lekker jij en dat vinden we juist zo mooi.”

Ziekenhuis

Drie maanden geleden werd Roy nog per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. ,,Ik ben moe, drie uurtjes slaap gehad”, schreef Annick toen op Instagram. ,,Het ging allemaal even niet zo lekker met Roy. Gisteravond was ik aan het tandenpoetsen en toen kwam Roy eraan en zijn rechterhelft ging wegzakken.”

CT-scan

Roy kon niet meer praten en kreeg tintelingen in zijn hand. Annick wist op dat moment direct hoe laat het was. ,,Hij heeft namelijk een epileptische aanval gehad en is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is een CT-scan gemaakt.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck