Zorgen om Ducan Laurence

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Duncan Laurence kan de komende tijd rekenen op veel media-aandacht. De redelijk onbekende zanger is in één klap een nationale beroemdheid geworden nu bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Een prachtige kans voor hem, maar er zijn mensen die zich afvragen of Duncan de druk en beroemdheid wel aankan….

Heksenjacht

,,Duncan is de afgelopen jaren heel erg op zoek geweest naar zichzelf. Dat resulteerde erin dat hij er bijvoorbeeld voor uitkwam biseksueel te zijn”, vertelt een bron aan weekblad Weekend. ,,Hij lijkt nog steeds in een soort zoektocht te zitten, zowel op persoonlijk vlak als in de muziek, en dat zorgt af en toe voor de nodige angst en onzekerheid. Wat denk je dat wat zo’n mediacircus met hem gaat doen? De heksenjacht is nu al begonnen.”

De bron vertelt dat hij hoopt dat Duncan niet ten onder gaat aan de druk en spanning die bij het Songfestival komen kijken. Daarnaast kan de 24-jarige Duncan ook rekenen op kritiek, zoals elke artiest die krijgt. ,,Dit is natuurlijk wel even wat anders dan een deelname aan The Voice”, zegt de bron.

Depressieve momenten

De zanger zelf herkent dat hij lijdt aan psychische problemen. Begin dit jaar scheef hij op Instagram het volgende: ,,De laatste jaren heb ik mijn ups en downs gehad. Soms was ik bang om te laten zien hoe ik mij echt voel. Ik heb veel foto’s gepost waarop ik lachend te zien ben, maar als ik in mijn ogen kijk zie ik dat ik niet altijd vrolijk was. Sociale Media is een van de oorzaken van mijn angst, verdriet en depressieve momenten. De laatste maanden ben ik het minderen gaan gebruiken, en ik moet zeggen dat het goed voelt.” Het is te hopen dat Duncan gaat genieten van de drukke tijd die hem te wachten staat, en inmiddels goed om kan gaan met kritiek.

https://www.instagram.com/p/BsLerr2gg3_/

 

Tags

DEPRESSIESDRUKDUNCANDUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVALMEDIAMENTALE GEZONDHEIDNUMMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck