Zorgen om gezondheid Mary Borsato

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De moeder van Marco Borsato, Mary, liep bij een operatie een hardnekkige stafylokokkenbacterie op. Die zorgde voor complicaties bij de 72-jarige Mary en er ontstond een serieuze infectie. Dat vertelt Marco Borsato aan weekblad Weekend.

Behandeling

In april brak Mary bij een val in haar bruidsmodezaak haar schouder. Met een operatie zou alles weer goed moeten komen, maar helaas werd Mary na de operatie ernstig ziek door een bacterie. Er ontstond een flinke infectie, waardoor een langdurige behandeling noodzakelijk is. Gelukkig gaat het inmiddels beter met haar, en kan ze haar leven weer oppakken.

,,Ik vind eigenlijk dat ik niet over mijn schoonmoeder hoor te praten als ze er niet bij is, maar ik kan zeggen dat het weer goed met haar gaat”, zegt Leontine tegen Weekend. ,,Ze heeft wel een jasje uitgedaan, het is natuurlijk niet niks zo’n bacterie. Er wordt nu ook niet voor niets tegen dat soort bacteriën ingeënt.” Leontine en Marco hebben zich grote zorgen gemaakt. ,,Maar we wisten ook: het is een heel sterke vrouw, die komt er echt wel weer bovenop.” Mary moet binnenkort nog wel een keer onder het mes, want op dit moment kan ze haar arm nog steeds niet goed gebruiken. Wel is ze blij dat ze weer aan het werk is.

Epileptische aanval

Leontine kan het gelukkig goed vinden met haar schoonmoeder. Daar is ze blij mee, omdat haar eigen moeder vorig jaar is overleden. ,,Mijn moeder had een hersentumor die actief was en vocht in haar hersenen afgaf waardoor ze een epileptische aanval heeft gekregen. Haar kwaliteit van leven was heel slecht geworden en zij vond het zelf niet leuk.” Loslaten was volgens Leontine de enige optie.

Tags

GEZONDHEIDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOMARY BORSATOOPERATIESCHOUDERZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie