Zorgen om televisiecarrière Ellie Lust

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ellie Lust gaat een spannende tijd tegemoet. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij de politie, gaat ze nu zonder vast contract werken in de televisiewereld. Haar oude werkgever vond dat Ellie moest kiezen tussen haar werk bij de politie en haar televisiewerk. Ze voelde zich voor het blok gezet, en koos voor de media.

Ellie op Patrouille

Tot op heden is al haar televisiewerk gelinkt geweest aan haar beroep als politie-agente. De vraag is natuurlijk of ze nu ze weg is bij de politie, ook andere programma’s aangeboden krijgt. ,,Ik laat het open, ik zie wel wat er komt”, zegt Ellie hierover tegen weekblad Weekend. ,,We zijn nu in ieder geval bezig met een tweede serie van Ellie op Patrouille en dat vind ik al heel erg leuk.”

Als Ellie niet aan de bak komt als presentatrice, kan ze ook nog veel werk krijgen als deelnemer van spelprogramma’s. ,,Ik krijg veel verzoeken om als kandidaat ergens in een spelprogramma te gaan zitten. Dat soort programma’s vind ik wel heel leuk, maar ik wil het bewaken. Ik denk dat als je houdbaar wil blijven in medialand dat het goed is om niet overal je snoet te laten zien, maar goed te kiezen.”

Ellie hoopt dat haar nieuwe manager, Hanneke Uijtdewilligen haar helpt om succesvol te blijven. Hanneke is onder andere ook de manager van Paul de Leeuw en Jan Jaap van der Wal. ,,Zij kent het klappen van de zweep binnen medialand, dus daar steun ik nu op.”

 

 

Tags

EINDEELLIE LUSTPOLITIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck