ZOVEEL betalen Erica en Martien per maand aan hypotheken

Behoorlijk hypotheeklast voor Erica en Martien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is bijna niet meer bij te houden: Erica en Martien Meiland hebben inmiddels drie huizen in hun bezit. Ze kochten alweer een nieuwe villa voordat hun eigen verkocht was. En dan hebben ze natuurlijk nog het chateau in Frankrijk, dat onverkoopbaar lijkt. Zóveel zouden de twee in de maand betalen aan de hypotheken…

Terwijl het chateau in Frankrijk nog altijd niet verkocht is, blijven Erica en Martien met geld smijten alsof het niets is. De vraagprijs van het chateau is al met een half miljoen euro gedaald en toch komen ze er niet vanaf. Inmiddels staat het kasteel zelfs op Funda om nog meer potentiële kopers te trekken. Maar ondertussen kochten Erica en Martien wél een nieuwe villa in Noordwijkerhout.

Met geld smijten

Uit kadastrale informatie bleek dat zij er twee miljoen euro voor op tafel legden, zo meldde weekblad Weekend. De woning stond te koop voor de vraagprijs van 1,75 miljoen, wat dus betekent dat Martien en Erica een kwart miljoen euro hebben overboden om de woning te bemachtigen. Dit betaalden ze echter niet uit eigen zak, want ze lieten er een hypotheek op vestigen van 2.058.000 euro.

17.000 euro in de maand?

En daar bovenop komt natuurlijk nog de hypotheek van hun huidige villa in Noordwijk, want ook die woning is nog niet verkocht. Dat betekent dat ze in totaal drie hypotheken in de maand moeten betalen. Showbizzwebsite Utopia Nieuws liet door een hypotheekadviseur uitrekenen hoeveel Erica en Martien per maand aan hypotheek moeten betalen. De adviseur zou hierbij uit zijn gekomen op het enorme bedrag van 17.000 euro per maand.

Hoewel de Meilandjes een hoop geld verdienen aan hun Talpa-contract, hakt zo’n groot bedrag er maandelijks flink in. Het is dus voor Erica en Martien te hopen dat het voldoende is om de hypotheken te kunnen blijven betalen, want momenteel haalt de familie bijna geen inkomsten meer uit samenwerkingen met andere bedrijven. Dit vanwege de boycot door de anti-islam uitspraken van Erica.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck