Zóveel geld hebben de Sister Wives

Zóveel geld hebben de Sister Wives
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is geen verrassing dat Kody Brown en zijn vrouwen veel geld op de bank hebben nadat ze sinds 2010 in de hoofdrol van TLC’s Sister Wives spelen. En zóveel geld zouden ze verdienen…

Sister Wives is sinds 2010 te zien op zender TLC. De serie draait om Kody, zijn vier vrouwen Meri, Janelle, Christine en Robyn en hun achttien kinderen. Kody is officieel getrouwd met Meri en heeft een ‘spirituele verbintenis’ met de andere vrouwen. Volgens Celebrity Net Worth ligt het vermogen van Kody op 800.000 dollar. Maar hoeveel geld hebben de vrouwen eigenlijk?

Vermogen Meri en Janelle even groot

Naast het programma hebben de vrouwen individueel ook nog hun eigen bezigheden. Het vermogen van Meri wordt geschat op 400.000 dollar. Ze runt een Bed & Breakfast genaamd ‘Lizzie’s Heritage Inn’.

Het vermogen van Janelle is net zo hoog als dat van Meri. Zij begon haar eigen bedrijf genaamd ‘Strive with Janelle’, dat zich voornamelijk richt op bloggen en het delen van trainingsmotivatie op social media. Onlangs lanceerde ze nog samen met haar dochter Maddie een gezondheidsprogramma om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Daarnaast haalt ze haar inkomsten via Cameo waar ze betaalde video’s maakt voor fans.

Robyn en Christine verdienen meer

Het vermogen van Robyn wordt geschat op 600.000 dollar. Zij houdt zich bezig met ‘My Sisterwife’s Closet’, de online sieraden- en kledinglijn van de vier vrouwen. De moeder van vijf is naar verluidt de belangrijkste drijvende kracht achter de online winkel, maar het project is door alle vier de vrouwen gestart.

Christine, die geschat wordt op 450.000 dollar omdat ze een juridisch bedrijf is gestart, is helaas sinds deze week geen onderdeel meer van de Sister Wives. ,,Kody en ik zijn uit elkaar gegroeid en ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om te vertrekken”, laat Christine weten op Instagram. ,,We zullen altijd deel van elkaars leven blijven uitmaken als ouders van onze prachtige kinderen en staan achter ons geweldige gezin.”

Tags

TLCVERMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck