Zóveel verdient Nicol Kremers met OnlyFans

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, doet tijdens een interview met PowNed een boekje open over haar nieuwe carrière op OnlyFans. Nicol wist in één dag behoorlijk wat geld te verdienen.

Pikant tintje

Nicol vertelt in het interview dat haar ex Peter Gillis – die multimiljonair is – haar met lege handen achter heeft gelaten. Ze is nu zelf op zoek gegaan naar andere manieren om geld, en ‘solliciteren voor een normale baan’ zit er volgens haar niet meer in. Daarom besloot ze een OnlyFans account te starten. “Het ging als een lopend vuurtje natuurlijk. Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en in België. Al mijn volgers waren er ook al op aan het wachten dat ik dit ging doen”, aldus Kremers in het gesprek met PowNed.

“Ik ga mooie foto’s van mezelf plaatsen die professioneel gemaakt zijn. Niet van die huis, tuin en keuken foto’s. Het zijn vooral klassieke foto’s met een pikant tintje”, zegt ze over de inhoud van haar pagina.

Zóveel verdient Nicol

Binnen één dag wist de televisiepersoonlijkheid 3000 abonnees binnen te slepen. “Je hebt 3.000 abonnees, dus als ik even snel reken is dat 30.000 euro binnen één dag verdient!”, constateert de verslaggever van Powned. Waarop Nicol bevestigd: “Ja, dat klopt. Dat is lekker cashen.”

Ondanks de bakken met geld die ze verdient, doet ze het naar eigen zeggen niet voor de poen. “Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind en omdat ik vooral gewoon vind dat ik een mooi lichaam heb. En ik vind als je een mooi lichaam hebt, mag je het laten zien, toch?” 

Quote 500

Voor in de toekomst heeft Nicol nog hele leuke en spannende ideeën. Ze is er nog lang niet klaar mee dus. Verder laat ze weten dat ze Peter niet meer spreekt: “Ik hoop dat ik eerder in de Quote 500 kom dan hij”, grapt ze.

Tags

GELDNICOL KREMERSONLYFANSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck