Zóveel winst maakt Art Rooijakkers op zijn huis

Zoveel casht Art
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Art Rooijakkers heeft afgelopen week zijn pand in Amsterdam laten passeren bij de notaris. Ondanks de daling van de verkoopprijs maakt de presentator alsnog fikse winst op de woning, dat meldt de website BekendeBuren.

Uiteindelijke verkoopprijs

De vraagprijs van het huis van Rooijakkers is een aantal keer veranderd. Eerst wilde hij er 1.395.000 euro voor hebben. Dit was toch iets te hoog geschat, waardoor de prijs met een ton zakte naar 1.295.000 euro.

Nadat hij zijn pand pand in Amsterdam heeft laten passeren bij de notaris is de uiteindelijke verkoopprijs uitgekomen op 1.225.000 euro, dat is 70.000 euro lager dan de zijn laatste vraagprijs.

Nieuwe woning

De televisiepersoonlijkheid verkoopt zijn huis, omdat hij afgelopen juni een nieuwe woning heeft gekocht: een luxe dubbele benedenhuis in Amsterdam. Het optrekje, waar hij wellicht met zijn nieuwe vriendin gaat samenwonen, kocht hij voor 1.252.252 terwijl de vraagprijs op 1.185.000 euro lag, laat BekendeBuren weten.

Art wilde het dus blijkbaar zo graag hebben, dat hij bereid was om ruim 67.000 euro meer te betalen.
Hij heeft er ook nog eens een hypotheek van 1.350.000 euro op gevestigd.

Oud-Zuid

Zijn nieuwe huis in Amsterdam is 150 vierkante meter. De woning heeft twee slaap- en twee badkamers, verdeelt over een souterrain en 1ste verdieping. De keuken met kookeiland kan voor deze prijs natuurlijk niet ontbreken.

Tegenover de keuken bevindt zich het eetgedeelte en aan de achterzijde van het huis ligt de hoofdslaapkamer. Tevens bevinden zich er twee kamers in het souterrain.
Art zijn woning bevindt zich in het centrum aan vaarwater en aan de rand van De Pijp en Oud-Zuid.

Bekijk zijn nieuwe woning hier: https://www.bekendeburen.nl/art-rooijakkers-heeft-dit-bijzondere-dubbele-benedenhuis-in-amsterdam-gekocht-zie-alle-binnenfotos

Tags

ART ROOIJAKKERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck