Zusjes in Steenrijk Straatarm krijgen bakken kritiek

Door: Tanja Brouwer
16-10-2019

Over het programma Steenrijk Straatarm wordt iedere week flink getwitterd. Kijkers hebben altijd een mening over de deelnemende gezinnen, en deze week is dat niet anders. Al zijn de reacties wél heel negatief. De twee blonde zussen Natascha en Bianca weten geen goede indruk achter te laten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Positiviteit

De Amsterdamse vrouwen zijn ondernemers en hebben het goed voor elkaar. Ze wonen samen in een luxe appartement in Amsterdam. Het gezin waarmee ze gaan ruilen heeft het niet breed. Met z’n vieren leven ze van 80 euro per week en ook gaan ze iedere week naar de voedselbank.

Alle luxe voor lief nemen doen de zussen niet want iedere dag schrijven ze op een briefje waar ze dankbaar voor zijn. Die positiviteit behouden ze tijdens de wisselweek, want ze staan overal voor open en vinden dat ze overal wat van leren. Aan het einde van week kopen ze met het geld wat over is allemaal superfoor voor het gezin, zodat ze in de toekomst hopelijk gevarieerder gaan eten. Al die positiviteit blijkt niet goed te vallen bij veel kijkers, want volgens sommigen komen de zusjes hartstikke nep over.

Montage

Natascha heeft wel een verklaring voor al hun positiviteit. Zij laat op Twitter weten dat er flink is geknipt en dat dus lang niet alles te zien is.

 

Meer DenD