Zwaar weekend voor Monique Westenberg

Zwaar weekend voor Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een zwaar weekend achter de rug. Het was gisteren vijf jaar geleden dat haar stiefmoeder Maria is overleden.

,,3 december! De dag dat mijn pinda mama naar de andere kant ging”, schrijft Monique Westenberg bij een foto van haar stiefmoeder, die in 2018 overleed. Maria werd getroffen door lymfeklierkanker. Na de chemokuren leek het even beter met haar te gaan, maar helaas werd ze opnieuw ziek.

‘Verschrikkelijk gemis’

Ook herdenkt Monique een andere belangrijke vrouw in haar leven, namelijk haar oma. ,,En de dag dat we onze koningin hebben begraven. Ze worden beiden zo verschrikkelijk gemist. Door ons allemaal!”

André Hazes

In de nieuwe aflevering van de Videoland-documentaire André Hazes: The Next Chapter doet Monique een opvallende uitspraak. Ze laat doorschemeren dat ze spijt heeft dat ze haar zoontje André heeft genoemd. ,,Als hij zegt: ‘Ik ben André Hazes’, dan vinden mensen daar wat van. Positief en negatief”, vertelt Monique.

Afgeschermd

Daarom hebben André en Monique ervoor gekozen om hun zoon af te schermen op social media. ,,Zodat hij kind kan zijn op deze manier. En dat is echt fijn”, zegt ze. ,,Als hij met een vriendje is of met mijn moeder, dan wordt hij helemaal niet herkend.”

Tags

ANDRE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck