Zware explosie naast woning Ali B: ‘Leek alsof er geschoten werd’

Woning Ali B doelwit aanslag?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ali B en zijn gezin werden afgelopen weekend ’s nachts gewekt door een zware explosie bij de buren. Wat er precies is voorgevallen wordt door de politie onderzocht, maar een buurtbewoner vertelt twee harde knallen te hebben gehoord. ,,Het leek alsof er geschoten werd.”

In de nacht van vrijdag op zaterdag brandde er voor de woning van Ali B in Almere een Mercedes uit. De politie onderzoekt momenteel wat er is voorgevallen, maar de buurtbewoners zijn behoorlijk van slag. ,,Ik schrok om vijf uur ’s nachts wakker van een harde knal”, vertelt een buurtbewoner aan weekblad Story. ,,Vervolgens hoorde ik nog twee knallen. Het leek alsof er geschoten werd.”

Explosie en handgranaat

Omdat Ali in een straat woont met drie huizen waarvan hij er twee in zijn bezit heeft, werd er in eerste instantie vermoed dat het om de auto van de rapper ging. Maar volgens de buurtbewoner gaat het om de auto van de buren van Ali. ,,De explosie vond plaats in de auto van het gezin waar twee jaar geleden ook al een handgranaat aan de deur hing. Je ziet ze eigenlijk nooit”, legt de buurtbewoner uit. ,,Ali gaat goed met hun dochter om.”

Geen reactie

Ali en zijn gezin zijn vrijdagnacht ongetwijfeld wakker geworden van de explosie, maar willen hier niets over kwijt. Wanneer Story contact opneemt met de rapper, verbreekt hij direct de verbinding.

Vervolgd

Sinds de uitzending van BOOS leeft de rapper onder de radar. In maart dit jaar maakte het OM bekend Ali te vervolgen voor seksueel misbruik. De rapper wordt vervolgd voor drie verschillende zedenmisdrijven: twee gevallen van verkrachting en één van aanranding. Eén daarvan is gerelateerd aan The Voice. De aangifte van een vierde vrouw is geseponeerd.

Tags

ALI B

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie