Zware tijden voor Harry en Meghan: ingrijpen noodzakelijk

De bodem van de kas komt in zicht bij Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle gaan zware tijden tegemoet. Door uit de hand gelopen uitgaven moeten de twee bezuinigen, en vooral Meghan zou het daar moeilijk mee hebben…

Prins Harry en Meghan Markle bevinden zich volgens insiders in zware tijden vanwege een reeks kostbare juridische geschillen. ,,Of Harry nu gelijk had of niet, de recente juridische strijd heeft hen niet alleen een aanzienlijke som geld gekost voor de schikking, maar ook enorme juridische kosten”, vertelt een insider aan Closer.

‘Zorgwekkend’

Volgens de insider maakt vooral Meghan zich ernstige zorgen. ,,Omdat ze meer geld uitgeven dan ze verwachten binnen te halen. Wat het nu zorgwekkend maakt, is dat ze snel veel geld hebben uitgegeven en niet meer zo financieel stabiel zijn als voorheen. Meghan neemt de leiding, maar het kan al te laat zijn.”

Roddels

Verwijzend naar het feit dat het paar eerder financieel afhankelijk was van het delen van verhalen over hun leven en de koninklijke familie, voegde de bron toe: ,,Het probleem is dat ze in het verleden alleen werden betaald voor het verspreiden van roddels over Harry’s familie, en die bron is nu opgedroogd.”

Zware tijden

Volgens de bron proberen Harry en Meghan te bezuinigen. ,,Ze hebben hun plannen om een woning in LA te verwerven uitgesteld en zoeken naar andere inkomstenbronnen. Het is duidelijk een moeilijke tijd voor hen, en ze realiseren zich dat ze niet kunnen terugvallen op koning Charles voor financiële steun”, legt de bron uit. Daarnaast kampen Harry en Meghan met nog een probleem: de deadline voor de beoordeling van het Netflix-contract nadert. ,,Ze hebben nog een jaar om meer inhoud te produceren en indruk te maken op Netflix om het contract te verlengen en ze zijn erg bezorgd dat dit niet zal gebeuren.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck