Zware weken voor gezin OML’er Roy: ‘Bang voor onbegrip’

Zware tijden voor Roy en zijn familie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gezin van Roy, die we kennen uit Over Mijn Lijk, heeft een zware periode achter de rug. Op Instagram lucht Annick, de vrouw van Roy, haar hart. ,,Deze gevoelens gevoelens spreek ik niet altijd uit, want dan ben ik bang voor onbegrip.”

Roy moet elke zes maanden naar het ziekenhuis voor een MRI-scan en twee weken geleden was het weer zover. Hij en zijn vrouw Annick waren bang voor slecht nieuws, omdat er de vorige keer een plekje te zien was in zijn hoofd. Maar gelukkig kreeg Roy dit keer goed nieuws te horen. ,,Het plekje is verdwenen, bizar!”, schreef Annick op Instagram.

Klap

Nu, twee weken later, vertelt Annick op Instagram hoe het nu met ze gaat. ,,Pfoe, bijna twee weken geleden kregen wij goed nieuws over het nieuwe plekje dat in Roy zijn hoofd is gevonden, het is weg”, begint Annick haar verhaal. ,,Niet de hele tumor maar wel dat plekje dat ons liet schrikken vier maanden geleden. Mega opluchting, feest, ontlading, doorleven… Dat gaat allemaal door je hoofd. Maar die dagen erna, toen kregen we de klap.”

Spanning

Het stel heeft vier maanden lang in spanning geleefd. Zelfs hun zoontje Scott had op een gegeven moment door dat het niet goed met zijn vader ging. ,,Afleiding gezocht zodat we maar niet over ‘wat als…’ hoefden na te denken. Moe waren we, je vraagt je af waarom? Want ik ben nu toch dankbaar voor dit fantastische nieuws.”

Onbegrip

Toch voelt het nieuws nog niet als een ‘feestje’, vervolgt Annick. ,,We zijn nog aan het verwerken waar we die maanden allemaal voor weg zijn gelopen. Deze gevoelens spreek ik niet altijd uit, want dan ben ik bang voor onbegrip. Toch ga ik het jullie vertellen en hoop ik dat die mensen die in hetzelfde schuitje zitten hier herkenning in vinden en weten dat jullie niet alleen zijn.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck