Jan doet boekje open: Vriendschapsbreuk & veeleisende René

Jan Smit||Jan Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

In het programma ‘Hoge Bomen’ heeft zanger Jan Smit een behoorlijk boekje opengedaan. Zo vertelde hij over de vriendschapsbreuk met zijn Volendamse vrienden en de gang van zaken binnen De Toppers. Ook zijn rol als jurylid bij The Voice bleef niet onbesproken.

Vriendschapsbreuk met Volendamse vrienden

Hoewel geruchten omtrent de vriendschapsbreuk tussen Jan en de Volendamse mannen Kees, Nick en Simon altijd werden ontkend, gaf Jan gisteren toe dat er wel sprake was van een breuk. De reden hiervan zou de drukke carrière van Jan in Duitsland zijn geweest. ,,Ik denk dat dat was omdat Jan heel veel weg was. Hij was in Duitsland, hij trad op in de ArenA, Jan was de grote ster”, aldus Kees. ,,Je hele inner circle raak je… Je raakt ze niet kwijt, maar je stoot ze wel tijdelijk af”, vult Jan aan. 

‘Veeleisende René’

Over zijn rol binnen De Toppers maakt Jan duidelijk dat het een groot feest was, maar ook moeilijk. Met name de veeleisende René maakte het zo nu en dan zwaar. ,,Ik moest heel erg wennen aan René. Hij is veeleisend. Uiteindelijk snap ik het ook wel. Ik bedoel, hij heeft het ooit bedacht en zit daar bovenop.”

Kritiek op coach The Voice

Over zijn rol binnen The Voice is Jan duidelijk: ,,Ik zou het zo weer doen.” De enorme hoeveelheid kritiek die hij ontving kan hij wel handelen. ,,Het is een keuze.” Jan is zelfs trots de finale te hebben gehaald. ,,Ik ben de coach en uiteindelijk moet ik naar de finale, en dat is me gelukt. Daar kunnen mensen wat van vinden en dat begrijp ik heel goed”, aldus Jan.

Tags

HOGE BOMENJANJAN SMITKEES TOLNICKNICK & SIMONNICK EN SIMONSIMONSMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck