3FM is Frank & Eva dankbaar voor ‘creativiteit en inzet’

Door: DitjesDatjes
19-05-2022

Radiozender 3FM is Frank van der Lende en Eva Koreman “dankbaar voor hun creativiteit, inzet en enthousiasme de afgelopen twee jaar”. Dat laat een woordvoerder van de zender desgevraagd weten aan het ANP. Donderdag maakten de radio-dj’s in hun middagprogramma Welkom bij de Club! bekend dat het programma na twee jaar gaat stoppen.

“Dat is een keuze geweest van de omroep”, benadrukt de zender, die binnenkort in gesprek gaat met de verscheidene omroepen over de toekomstige invulling van de middagshow op 3FM. Op 23 juni is de laatste uitzending van de twee samen. Daarna gaat Van der Lende met vaderschapsverlof en vult Koreman de uitzending even alleen. Een definitieve einddatum van het programma is nog niet bekendgemaakt.

“Wij zijn samen aan dit avontuur begonnen, we wilden 3FM uit het slop trekken. Laten we wel wezen: het gaat al heel lang niet heel goed met 3FM”, zegt Van der Lende in een reactie in zijn programma. “We gaan liefdevol uit elkaar”, zegt Koreman daarna tegen haar collega en goede vriend. “Zeg nooit nooit, want ik werk zo graag met jou samen.”

In april maakte dj Sander Hoogendoorn ook al bekend dat zijn ochtendprogramma op de zender na vier jaar moet stoppen. “Ik weet sinds een paar weken dat deze ochtendshow gaat stoppen. Dat ik moet stoppen”, zei Hoogendoorn toen. “Ik kreeg van mijn omroep BNNVARA te horen dat we niet doorgaan in de toekomst en dat het einde van het vriendenteam nadert. Dat vind ik superjammer, want ik had nog graag jaren door willen gaan.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD