538-dj Wietze beduusd door donatie Dirk van €50.000 aan de Voedselbanken

Dirk actie bij 538
Door: Jos La Grande
17-12-2020

Dirk van den Broek-directeur Marcel Huizing had voor 538-dj Wietze de Jager een verrassing in petto in de week dat de radiozender actie voert voor de voedselbanken.

Toen Huizing live op de radio het bedrag van €50.000 bekendmaakte duizelde het even bij de dj, die heel vroeger nog bij Dirk heeft gewerkt.

Huizing: ,,We hebben al een jarenlange samenwerking met de voedselbanken via onze statiegeldactie. Ook lokaal hebben we afspraken met de voedselbanken. Producten die bij ons over zijn doneren we aan de voedselbank.”

Volgens Huizing wil Dirk juist in deze moeilijke coronatijd de 538-actie ondersteunen. ,,Wij dragen graag een steentje hieraan bij”, aldus Huizing. De totaal verbouwereerde 538-crew kon het bijna niet geloven dat Dirk een bedrag van €50.000 overmaakt.

Huizing mocht ook nog een verzoekplaat aanvragen. De 13.500 medewerkers van Dirk konden meestemmen en ze kozen voor het vrolijke Happy van Pharrell Williams. ,,Het is belangrijk dat we met zijn allen ook blijven lachen”, aldus Huizing.

Meer DenD