Acht creaties van Addy van den Krommenacker bij Televizier-Gala

Door: DitjesDatjes
14-10-2021

Acht aanwezigen van het Televizier-Ring Gala dragen creaties van ontwerper Addy van den Krommenacker. Onder anderen Britt Dekker, die samen met Splinter Chabot de avond presenteert, draagt een jurk van Van Den Krommenacker.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ook zangeres Emma Heesters draagt een jurk van hem, zo laat de ontwerper weten. Karsu, die onlangs in tv-hit Beste Zangers te zien was, en Eurovisie Songfestival-deelnemer Stefania zijn ook gehuld in een van zijn creaties.

Zussen Maxime en Montana Meiland dragen voor de tweede keer een jurk van Van Den Krommenacker bij het Televizier-Ring Gala. De vorige keer dat ze iets van hem droegen, bij het gala in 2019, wonnen de Meilandjes de felbegeerde Ring voor het beste televisieprogramma.

Ook presentatrice en columnist Hila Noorzai en presentatrices Carrie Ten Napel en Pernille La Lau zijn te zien in een ontwerp van Van Den Krommenacker.

Van Den Krommenacker laat weten “heel blij” te zijn dat zoveel sterren kozen voor zijn ontwerpen. Hij is naar eigen zeggen blij “weer back in business te zijn na het moeilijke coronajaar”.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD