Actrice Imanuelle Grives niet in hoger beroep

Door: DitjesDatjes
29-07-2019

Imanuelle Grives gaat niet in beroep tegen het besluit van de raadkamer in Antwerpen. Dat heeft haar advocaat laten weten aan Shownieuws. De raadkamer besloot vrijdag het voorarrest van de actrice in verband met vermeende drugshandel met een maand te verlengen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drugs

De 34-jarige Rotterdamse verblijft in de gevangenis in Antwerpen nadat ze vorige week zondag op het Belgische festival Tomorrowland werd aangehouden met een grote hoeveelheid drugs op zak. Ze zou meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine bij zich hebben gehad. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Grives heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Het management van de actrice zegt dat ,,de uitspraak een grote teleurstelling voor Imanuelle en haar familie” is. ,,Dit betekent dat zij vooralsnog niet naar huis mag om zich in Nederland voor te bereiden op de rechtszaak.”

Dubbel verhaal

Het OM zet het gerechtelijk onderzoek voort. Eerder zei een woordvoerder dat haar verklaring over de voorbereiding op een nieuwe rol “een heel dubbel verhaal” is. “Het blijven strafbare feiten.” In een verklaring van het OM staat dat zij “aangehouden blijft op verdenking van mededaderschap in de handel van verdovende middelen/psychotrope stoffen”.

 

 

Meer DenD