Adam Levine blij met rol als ‘thuisblijfvader’

Door: DitjesDatjes
08-10-2019

Zijn vertrek als coach bij de Amerikaanse versie van The Voice doet Adam Levine goed. Dat liet hij weten in een interview met Ellen DeGeneres. Levine zegt de show absoluut te missen, maar mist de hoeveelheid werk die hij daarvoor moest verzetten niet.

“Ik was jarenlang achter elkaar aan het werk, wat geweldig was, begrijp me niet verkeerd. Maar om daarmee te stoppen en tijd te besteden aan mijn nog jonge gezin is fantastisch en daar geniet ik enorm van,” aldus Adam.

Levine heeft samen met zijn vrouw Behati Prinsloo twee dochters, Dusty Rose (3) en Gio Grace (1), voor wie hij nu dagelijks kan zorgen. “Ik ben tegenwoordig een ‘thuisblijfvader’ en dat is zo leuk. Ik ben echt verliefd op die meiden, wat goed is aangezien het mijn kinderen zijn. Ik adoreer hen op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Het vertrek van de Maroon 5-zanger bij The Voice kwam voor velen als een verrassing. Hij was maar liefst 16 seizoenen te zien als coach in de talentenshow.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen