Adele: ‘Ik ben 45 kilo afgevallen zonder dieet’

Adele heeft GEEN dieet gebruikt om af te vallen
Door: Charlotte Wijnen
30-08-2022

Adele viel na de scheiding met haar man maar liefst 45 kilo af. In 2020 verraste ze de hele wereld met een geheel nieuwe look en dat heeft ze nu, twee jaar later, nog altijd vastgehouden. Toch zegt de zangeres nooit op dieet te zijn geweest.

45 kilo afgevallen

Afvallen is volgens Adele niet zo moeilijk als iedereen denkt. Ze viel in 2020 45 kilo af en de weegschaal geeft nog altijd hetzelfde gewicht aan. Last van een jojo-effect heeft ze niet. Hoe kan dat?

Als we overtollige kilo’s kwijt willen raken, laten we al snel chocolade staan en gaan we op een streng dieet. Destijds meldden media dat ook Adele op streng dieet was, maar volgens de zangeres is daar niets van waar.

‘Nooit op dieet geweest’

,,Het is allemaal onzin”, vertelt Adele in Vogue. ,,Ik ben niet op dieet geweest. Ook niet intermittent fasting. Helemaal niets.”

Hoe is ze dan 45 kilo afgevallen? Simpel: door zichzelf niet te laten verhongeren, maar keihard te trainen. ,,Ik heb de neiging om meer te eten dan vroeger omdat ik zo hard train”, legt ze uit. ,,Ik train twee of drie keer per dag. ’s Ochtends hef ik gewichten, ’s middags ga ik vaak wandelen of boksen en ’s avonds doe ik cardiotraining.”

DenD vraagt zich af

Denk jij dat Adele eerlijk is over haar gewichtsverlies?

DenD

TAGS

Meer DenD