‘Adele stopt met touren’

Door: DitjesenDatjes
07-01-2019

Het lijkt erop dat Adele stopt met touren. De internationaal bekende zangeres krijgt alle stadions en muziektempels vol, maar kiest ervoor om nooit meer te toeren. Ze sluit namelijk haar bedrijf waar de inkomsten van haar optredens worden ondergebracht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Aanvraag

Het bedrijf heette ‘Remedy Touring LLP’. De zangeres heeft bij de Britse Kamer van Koophandel een aanvraag ingediend om het te sluiten.

Het is al langer bekend dat de zangeres niet van touren houdt. ,,Touren is niet iets waar ik goed in ben. Applaus laat me kwetsbaar voelen. Ik weet niet of ik ooit nog zal touren. De enige reden dat ik tourde zijn jullie”, zei ze in 2017 tijdens een van haar optredens.

De afgelopen tournees heeft Adele veel geld verdiend. Zo’n 142 miljoen Britse pond. Daarvoor heeft ze 121 keer moeten optreden, voor in totaal zo’n 1.5 miljoen mensen.

Meer DenD