Advocaat slachtoffer keurt Op1-optreden Bilal Wahib af

Door: Lies Jansen
27-06-2021

De advocaat van het slachtoffer uit de Instagramvideo van Bilal Wahib, heeft laten weten dat er geen overleg heeft plaatsgevonden alvorens het Op1-optreden van Wahib plaatsvond. Richard Korver, de advocaat van het slachtoffer, heeft aan Shownieuws laten weten het Op1-optreden af te keuren.

‘Schadelijk voor slachtoffer’

De bom barstte toen Bilal Wahib een minderjarige jongen uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien in een Instagramvideo. De jongen zou voor deze actie geld krijgen. Al vrij snel werd Wahib gecanceld. De advocaat van het slachtoffer vertelt nu aan Shownieuws dat ze op de hoogte waren van zijn Op1-optreden, maar dat er geen overleg heeft plaatsgevonden. Volgens Korver is het niet prettig voor het slachtoffer om alles weer op te rakelen in de media. De advocaat heeft laten weten dat dit schadelijk is voor het slachtoffer. 

Excuses

In het tv-optreden bij Op1 bood Wahib zijn excuses aan voor zowel het slachtoffer als de rest van Nederland. Benieuwd naar het tv-optreden? Wat de rapper en tevens acteur allemaal vertelde is te lezen via DEZE link. 

Eerder zou Wahib al aanschuiven bij talkshow Beau, maar dit heeft hij toen op het laatste moment afgezegd. 

Meer DenD