Afrojack, Glennis Grace en Wulf laten talent Nederland zien

Door: DitjesDatjes
05-04-2021

Afrojack, Glennis Grace en Wulf willen het beste van Nederland laten zien tijdens hun pauze-optreden in de finale van het Eurovisiesongfestival. Dat vertelt het drietal samen met head of show Gerben Bakker maandagavond in Beau.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De songfestivalorganisatie maakte eerder maandag bekend dat de drie artiesten, omgedoopt tot Music Binds Us, samen met een jong klassiek orkest het optreden zal verzorgen. Volgens dj Afrojack is het doel om al het grote talent van Nederland tot zijn recht te laten komen in het optreden. “Het is de bedoeling van ons allemaal om elkaar echt de ruimte te geven, zodat iedereen goed tot zijn recht komt. Het is belangrijk om iedereen zijn talent goed te laten zien.”

Head of show Gerben Bakker is het daarmee eens. “Wij vinden dit optreden een mooi podium om het beste van Nederland te laten zien”, aldus Bakker. “We wilden heel graag iets doen met de Nederlandse dancescene en met die wetenschap zijn we om de tafel gaan zitten. Het is echt een unieke act geworden.”

Het optreden brengt met klassiek en dance twee muziekstijlen bij elkaar en bestaat tijdens de finale op 22 mei uit twee delen. In het eerste deel wordt de focus gelegd op een film geregisseerd door Tim Oliehoek. In deze film wordt met muziek van Afrojack en Wulf het centrum van Rotterdam gebruikt en staat de Erasmusbrug centraal. Vanaf het podium in Rotterdam Ahoy maakt Glennis Grace de show af.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD