Afschuwelijke reacties op scheiding Yolanthe en Wesley

Yolanthe
Door: DitjesDatjes
05-03-2019

Het internet is een open riool. Ook de reacties op de aanstaande scheiding van Wesley en Yolanthe Sneijder bewijst dat weer. Want de reacties via Instagram zijn soms ronduit schandalig. Twee mensen die besluiten om hun leven anders te gaan leven, worden door velen onheus bejegend.

De scheiding is een feit en nu al wordt er gespeculeerd hoe het vermogen van Wesley, dat wordt geschat op een kleine veertig miljoen euro, wordt verdeeld.

Zie voor enkele reacties hieronder:

Als ik heel eerlijk ben had ik nooit verwacht dat jullie uit elkaar gingen. Natuurlijk ken ik je niet en weet niemand hoe een relatie tussen twee echt is, maar ik weet nog in 2009 hoe leuk ik jullie samen vond. Dat zoiets dan gewoon ineens voorbij is, vind ik echt zo jammer.. Net wanneer je denkt dat real love bestaat?Wens je veel geluk verder!

Wat zijn sommige reacties zo laag zeg. Gatver. Zegt ook meteen íets over het karakter natuurlijk. Blijf vooral op dat lage niveau.. hogerop proberen te zoeken lukt niet..Bespaar jullie energie en ga breien of zo.

Vers vlees terug op de markt!

Hey lekkerding ik hoor je bent gescheiden ik ben een knappe boy dus en ben singel he lekkerding

Yolanthe ik had gezien dat je gaat scheiden, ik ben nog vrijgezel tijger van me

sterkte meid ! En laat je niet gek maken door mensen die jou niet kennen ! Er zijn altijd ezels en papegaaien die aandacht nodig heben op welke s media dan ook !!!xxx

Wel heel erg jammer voor jullie. Scheiden is echt kut. Heel veel sterkte beiden!?

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen