Agenda André eindelijk leeg. Goed voor relatie?

Andre Hazes
Door: Tanja Brouwer
23-03-2020

De relatiebreuken tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg kwamen, volgens eigen zeggen, mede door de overvolle agenda van de 26-jarige volkszanger. Het coronavirus zorgt ervoor dat hij komende tijd noodgedwongen thuiszit. Iets wat misschien wel erg goed is voor zijn relatie.

Tekst gaat verder onder advertentie

Dichter tot elkaar komen

De twee zijn pas een aantal weken weer terug bij elkaar maar zitten nu noodgedwongen continu samen. Optreden of zelfs even naar de supermarkt gaan is niet meer zo vanzelfsprekend als vorige maand. De kans bestaat natuurlijk dat zoveel bij elkaar zijn zorgt voor ruzie en ergernissen, maar het lijkt erop dat André en Monique niet alleen letterlijk dichter tot elkaar komen maar ook figuurlijk.

Op Instagram post André  ,,Hoe eng en vervelend deze tijd ook is waar we nu in leven ik ben dankbaar voor de tijd die we samen hebben als gezin”, schrijft ze bij een foto van haar en André. Ook is op zijn Instagrampagina te zien dat hij en Monique veel tijd hebben om met hun zoontje André te spelen.

Ex-vriendin

Terwijl André geniet van zijn gezin roept zijn ex-vriendin Bridget Maasland iedereen op om vooral binnen te blijven. Zij schrijft: Lieve iedereen,
alleen samen kunnen we dit virus aanpakken:
-blijf binnen zoveel je kan.
-houd 1.5 meter afstand ook in de buitenlucht met de hond uitlaten en ook ik de supermarkten tijdens het boodschappen doen.
-was vaker je handen. Alleen zo kunnen we heel veel leed voorkomen.”

 

 

 

Meer DenD