Albert Verlinde komt er bij Vrienden van Amstel LIVE nooit meer in

Albert Verlinde
Door: Eva Steins
19-01-2021

Mocht het ooit weer zo ver komen dat er honderdduizend mensen staan te hossen bij de Vrienden van Amstel LIVE, staat Albert Verlinde er zeker weten niet tussen. De Shownieuws-presentator werd op de zwarte lijst van het evenement gezet…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Aan de desk bij Shownieuws vertelt Verlinde over zijn Vrienden van Amstel LIVE-ban. Wat heeft de presentator gedaan om verbannen te worden van het populaire evenement?

Special

De Vrienden van Amstel LIVE wordt georganiseerd in opdracht van biermerk Amstel, dat onder de vleugel van het Heineken-imperium hangt. Albert vertelt dat het daar juist is misgegaan…

,,We hebben ooit bij RTL Boulevard een special gedaan over de Vrienden van Amstel. Dat was betaald door Amstel natuurlijk, hè. Dat moesten we bij Boulevard doen, zoals misschien Jinek van de week ook betaald was. We zaten dat te doen en de hele directie van Heineken zat natuurlijk te kijken in een ruimte van Ahoy hoe dat ging enzo”, aldus Verlinde in Shownieuws gisteravond.

Bavaria

Albert maakte aan het einde van deze bewuste RTL Boulevard-uitzending een grap die bij Heineken totaal niet lekker viel.

,,Ze waren heel blij met die special, maar op het eind zei ik tegen Beau: ‘Was dit het?’ ‘Ja’, zei hij. Toen zei ik: ‘Zo, nu eerst een Bavaria.’ Nou! Woest waren ze! Woest!”

LEES OOK:

Albert Verlinde weet nog niet of hij bij Talpa wil blijven

Meer DenD