Albert vertrekt naar Dubai zonder Charlène: is ze nog te zwak om te reizen?

Albert alleen naar Dubai
Door: Charlotte Wijnen
15-11-2021

Prins Albert is samen met zijn zus Stéphanie vertrokken naar Dubai. Charlène, die sinds kort terug is in Monaco, ging niet mee. Is ze nog te zwak om te reizen?

Hereniging

Iets meer dan een week geleden vond een grote gebeurtenis plaats in Monaco: de terugkeer van prinses Charlène na een halfjaar in Zuid-Afrika te hebben gezeten. Ze moest wel drie keer een operatie ondergaan vanwege een keel-, neus- en oorinfectie.

Toen Charlène weer herenigd was met haar gezin, kon haar geluk niet op. Ze deelde een foto op Instagram waarbij ze haar gezin eindelijk weer in haar armen sloot. ,,Een vrolijke dag, bedankt allemaal voor de hulp om sterk te blijven”, schreef ze bij de foto op Instagram.

Toch nog te zwak?

Maar dat Charlène terug is in Monaco, zegt niet dat ze volledig hersteld is van haar infectie. Prins Albert hoopte natuurlijk dat ze mee zou gaan naar Dubai voor de Wereldtentoonstelling. Maar uiteindelijk is Albert afgelopen weekend vertrokken zonder Charlène, meldt het Spaanse ‘Hola!’. Zijn zus, prinses Stéphanie, vergezelt hem tijdens de reis.

Het is niet de eerste keer dat prinses Stéphanie een stap naar voren zet wanneer dat nodig is. Tijdens de maanden van Charlène’s afwezigheid heeft zij samen met haar zus Caroline, Albert bij verschillende gelegenheden vergezeld. Dit zullen de zussen vermoedelijk blijven doen totdat Charlène volledig hersteld is.

Meer DenD