Album Camila Cabello komt uit op 6 december

Door: DitjesDatjes
13-11-2019

Camila Cabello komt binnenkort met een nieuwe plaat. Haar tweede album heet Romance en verschijnt op 6 december, kondigde de zangeres aan op sociale media. Vrijdag verschijnt daarvan de single Living Proof.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Cabello heeft “alles gegeven wat ik had” voor Romance. “Ik wilde dat dit album net zo klinkt als verliefd worden, een nogal onmogelijke taak”, schreef het 22-jarige liefje van Shawn Mendes. “Tijdens het schrijven van het album voelde ik echt dat ik leefde. Het was rommelig en mooi, onvergetelijk en op sommige moment zo pijnlijk dat ik wou dat ik het kon vergeten. Het was ontzettend verslindend en bijna onmogelijk om mezelf er niet helemaal in te verliezen. Het was van mij en nu is het van jullie. Ik hoop dat je er net zo van houdt als ik.”

Romance bevat een aantal eerder uitgebrachte singles waaronder Señorita, haar duet met Shawn Mendes. Ook Shameless, Liar en Cry For Me staan op het album. In de zomer trapt Cabello haar bijbehorende tournee af en reist ze door de Verenigde Staten en Canada.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD