Alesha Dixon hoopt op snelle terugkeer Simon Cowell

Door: DitjesDatjes
12-08-2020

Alesha Dixon duimt dat haar collega-jurylid Simon Cowell eind deze maand bij de finales van Britain’s Got Talent aanwezig kan zijn. De zangeres heeft goede hoop dat Simon, die zaterdag zijn rug op meerdere plekken brak bij een fietsongeluk, dat hij in ieder geval via videoverbinding zijn ongezouten mening kan geven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alesha wordt door zijn vrouw Lauren op de hoogte gehouden hoe het met het jurylid gaat. “We vinden het allemaal vreselijk, maar het positieve is dat hij in een goed humeur is en dat hij langzaam aan het opknappen is”, vertelde de zangeres woensdag in This Morning.

“Ik duim en teen dat we tijdens de liveshows Simon er hopelijk bij hebben via een link, want we houden van hem”, aldus Alesha. “We beginnen eind van de maand met de opnames.”

Voorzichtig weer lopen

De 60-jarige Brit ging zaterdag in Malibu lelijk onderuit op zijn elektrische fiets en werd daarna zes uur lang geopereerd aan zijn gebroken rug. Zijn woordvoerder liet dinsdag weten dat het beter met hem gaat en dat hij voorzichtig alweer kan lopen.

Door het ongeluk mist Simon wel opnames van America’s Got Talent. Kelly Clarkson vervangt hem deze week.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD