Alexia zal fotomoment in Lech hoe dan ook missen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Of het fotomoment in Lech er dit jaar gaat komen is nog maar de vraag, maar Alexia zal deze en de bijbehorende skivakantie sowieso moeten missen. Ze heeft dan geen schoolvakantie.

Prins Constantijn en prinses Laurentien zouden met stille trom zijn vertrokken naar Lech in Oostenrijk voor een heerlijke skivakantie. Of de koning met zijn gezin daarheen gaat is nog maar de vraag. Het staatshoofd is er waarschijnlijk alles aan gelegen om een debacle zoals de vakantie naar Griekenland in oktober 2020 te voorkomen. Hij is voor die vakantie na het afbreken van de reis diep door het stof gegaan.

Afgelopen zomer kon de koning wel met zijn gezin naar Griekenland vertrekken, maar met de ontwikkeling van het coronavirus weet je nooit hoe het gaat lopen…

Alexia afwezig

Eén lid van het Koninklijk Huis zal er in elk geval in Lech niet bij zijn, en dat is Alexia. Zowel het fotomoment als de skivakantie gaan aan haar neus voorbij. Dat weet Story te melden. Alexia zit dan op school en krijgt dan geen vakantie. Dat is niet gebruikelijk in het Verenigd Koninkrijk. Haar eerstvolgende vakantie is vanaf 14 april.

Nieuwe ervaringen

De school in het Verenigd Koninkrijk waar Alexia naartoe gaat is een bijzondere tijd voor de prinses. Ze doet er veel nieuwe ervaringen op en kan er zichzelf helemaal ontdekken. Zo liep zij afgelopen november mee in een klimaatprotest. Iets eerder nog kwamen nog foto’s online te staan van de prinses in aanloop naar een feestje. Deze werden breed in de media uitgemeten.

Tags

FOTOMOMENTGRIEKENLANDKLIMAATPROTESTLECHOOSTENRIJKPRINS CONSTANTIJNPRINSES ALEXIAPRINSES LAURENTIENVERENIGD KONINKRIJKWINTERSPORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck