André Dongelmans krap bij kas na De Luizenmoeder

Andre Dongelman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De twee seizoenen van De Luizenmoeder waren een succes. Miljoenen mensen zaten voor de buis als een aflevering werd uitgezonden. Voor de acteurs natuurlijk hartstikke leuk, maar veel geld hebben ze er niet mee verdiend. Dat laat achter André Dongelmans weten.

Geen volle bankrekening

André speelde een van de homoseksuele vaders in De Luizenmoeder. Sinds het programma op televisie is geweest is hij een stuk bekender en wordt hij zelfs op straat herkend. Toch heeft hij nu geen volle bankrekening. Dat zegt hij zelf tegen weekblad Weekend. ,,Het is helemaal niet waar dat je altijd heel veel geld verdient. Dat ligt aan veel verschillende factoren. Na De Luizenmoeder zeiden mensen ook tegen me: ‘Nu ben je vast heel rijk’, maar ik word niet ineens rijker naarmate er meer mensen kijken naar zo’n serie.”

Toch ziet André het wel zitten om nog een seizoen drie te maken. ,,Ik zou het zeker doen. Ik heb altijd gezegd: ik hoop dat ze op het juiste moment stoppen. Toen het eerste seizoen nog draaide hoopte ik eigenlijk dat het het enige seizoen zou zijn, maar als ze me weer vragen ben ik er bij,”

Helaas voor de fans: plannen voor een derde seizoen zijn er voor zover André weet niet.

Tags

3ANDRÉ DONGELMANSDE LUIZENMOEDERGELDSALARIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck