André en Bridget: geef de media maar de schuld

Media
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het duurt even voordat het tot je doordringt, maar de nogal kortstondige liefdesrelatie van Bridget Maasland en zanger André Hazes, is nu al een mediaklassieker.

‘Ze houden het niet langer dan een maand uit’, was de inschatting van een kenner uit de wereld van de showbizz.

De expert kreeg gelijk.

Maar ondertussen weten we wel dat Hazes jr. bij zijn oudere vriendin al was ingetrokken, dat het heel goed gaat tussen Bridget en Rachel, dat Rachel een nieuwe vriend heeft, dat Bridget super verliefd WAS, dat ze samen naar feestjes gingen, uitstapjes maakte, naar de Antillen reisden, er cadeautjes werden gegeven, er nog een rechtszaak tegen Privé werd gevoerd, een zoenpartij tijdens de feestelijkheden bij de bruiloft van Patty Brard werd ontkend, André een dagje met zijn zoontje en ex-Monique heeft doorgebracht op de Antillen en, en, en…

Zijn we nog iets vergeten?

Reken maar, want de media krijgen straks de schuld van dit debacle. ‘Ze lieten ons niet met rust’, zal het argument zijn. Geen moment voor elkaar, altijd de camera in de buurt, altijd op je hoede zijn. Ook een aantal meelopers zal zich beklagen over de voortwoekerende tabloidisering van de Nederlandse showbizz.

Tot slot: wie vertelt ze eens dat als je dag in dag uit je Instagram volplempt met privénieuws, bij het kinderachtige af, dat dit NOOIT een goede basis is voor een stabiele relatie.

Want dan is er niet één de zwakste schakel, maar dan zijn het er al snel twee.

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGPATTY BRARDPRIVERACHELSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck