‘André en Monique weer samen’

Door: Tanja Brouwer
20-09-2019

Toen André vorige week in talkshow Beau vertelde tijdelijk niet meer samen te wonen met Monique, benadrukte hij ook dat ze absoluut geen ruzie hebben. Dit lijkt te kloppen, want in zijn Stories post de zanger filmpjes waarin hij, Monique en kleine André aan het winkelen zijn!

Afstand

In de video’s zit kleine André bij zijn vader opschoot. Het jongetje zal hem vast gemist hebben want Monique is onlangs tien dagen met hem naar Ibiza geweest. Daar leerde de peuter om te zwemmen en te drijven. Anderhalve week hebben Monique en André elkaar dus niet gezien, en wie weet heeft die afstand hun wel goed gedaan. Beiden hadden daardoor de tijd om goed na te denken over hun toekomst.

Toen André aan Beau van Erven Dorens vertelde dat hij en Monique niet meer samenwonen, werd daar niet op ingegaan. Onduidelijk is dus of en wie van de twee tijdelijk uit huis is gegaan. In dezelfde talkshow gaf André aan dat hij zich de laatste tijd niet altijd goed heeft gedragen. ,,Ik ben soms een lul”, zei hij. Waarom hij dat vond en wat hij dan precies heeft gedaan zei hij niet. Wel wilde hij zeggen dat hij absoluut niet vreemd is gegaan. Dat schreef hij ook deze week in een Instagrampost, waarin hij beschreef dat hij erg amicaal is en snel een arm om iemand heen slaat of een hand vastpakt. Maar dat hij Monique wel trouw is.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen