André en Roxeanne Hazes reageren op ‘herstel’ van contact

Andre Hazes
Door: Lies Jansen
20-07-2020

Hoewel eerder al de geruchten gingen dat André en Roxeanne contact hadden, geven de broer en zus nu duidelijkheid. Zo vertelt André openhartig over wel of geen contact aan RTL Boulevard.

‘Wat is dit voor onzin’

Het contact bloeide langzaam weer op, naar aanleiding van contact op Instagram: ,,Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen. Want wat is dit eigenlijk ook voor onzin, weet je wel.”

Na jaren weer contact…

Na jaren zouden broer en zus elkaar weer over de telefoon hebben gesproken en werken aan herstel van hun band. „Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer. Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen”, vertelt André tijdens het interview.

Roxeanne en Monique hebben elkaar al gezien

De kinderen van André en Roxeanne hebben al samen gespeeld. André was er toen niet bij. Maar de reünie tussen broer en zus zal snel volgen. Over een hereniging in ‘real-life’ zegt André: ,,Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan.”

Meer DenD