‘André flirt met 45-jarige K3-ster’

André Hazes
Door: DitjesenDatjes
04-12-2019

André Hazes is een van de nieuwe juryleden van de Belgische versie van The Voice Senior. In een van zijn collega’s heeft hij wel interesse en vroeger was hij zelfs verliefd op haar. Moet Bridget Maasland vrezen voor voormalig K3-ster Karen Damen?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verliefd

Net zoals Bridget Maasland is ook Karen Damen 45 jaar oud. En zoals bekend is, houdt André van een iets rijpere vrouw. De blonde presentatrice heeft misschien wel wat te vrezen, want Karen heeft niet alleen de juiste leeftijd want ook heeft de zanger al eens verteld enorm gecharmeerd te zijn van haar. ,,Als kind was ik fan van K3. Maar op ‘rooie’ Karen was ik gewoon verliefd”, zei André eerder. Ook vanuit Karens kant is er interesse voor de zanger. Zij reageert veel op zijn posts op Instagram en de twee zouden online regelmatig met elkaar kletsen.

Onzekerheid

Vriendinnen van Bridget vertellen in weekblad Weekend dat hun vriendin echt wel weet dat André van vrouwen houdt. ,,Iedereen weet dat André een hartenbreker is. Daar maakt hij zelf ook geen geheim van. Hij flirt er altijd lekker op los en geniet van alle aandacht die hij krijgt van vrouwen.” Hoewel Bridget dat dus weet en toch met André samen is, weten vriendinnen niet zeker of ze wel bij elkaar passen. ,,Ik vraag me af of Bridget kan leven met die onzekerheid”, zeggen ze over André’s date-gedrag.

Het is voor Bridget te hopen dat als André straks weken weg is voor de opnames van The Voice, hij en Karen Damen gewoon goede vrienden blijken te zijn.

 

View this post on Instagram

Hier word ik nu zó blij van! 😃🎧 @andrehazes

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

 

Meer DenD