André geeft toe: ‘Mensen vonden mij irritant’

Kritiek op Andre Hazes
Door: DitjesenDatjes
13-08-2020

André Hazes was dit jaar niet uit de showbizzrubrieken te slaan. De zanger brak met Monique, kreeg een relatie met Bridget Maasland en keerde kort daarna weer terug bij Monique, de moeder van zijn kind. En Nederland volgde alles op de voet. André zegt geleerd te hebben van die periode.

‘Het ging te ver’

In 2019 werd er al gespeculeerd over een relatiebreuk tussen André Hazes en zijn Monique. Niet omdat ze zelf er iets over hadden gezegd, maar omdat André steeds minder foto’s van haar op Instagram plaatste. Toen de relatie in december strandde, waren het zijn Instagramvolgers die dat als eerste wisten. Toen André een romance begon met Bridget, liet hij dat ook weten via sociale media. Er was geen interview voor nodig om te weten hoe het met André ging. Op een gegeven moment ging het zelfs hém te ver….

,,Dat stomme social media. Ik vind het té leuk om daar van alles te doen en te delen”, zegt de zanger nu in Grazia. ,,Het gevolg is wel dat mensen denken dat ik zelf Shownieuws bel en zeg: ‘Pak dit maar van mijn Instagram’. Nee, ik deel daar gewoon mijn leven.” Hoewel André duizenden likes krijgt op elke foto, merkte hij toch dat hij iets te vaak postte: ,,Op een gegeven moment ging het te ver; álles wat ik deed zag je in de pers terug. Dat ging mensen irriteren en hoe eigenwijs ik ook ben, ik moet wel een beetje naar ze luisteren. Want als ze me straks zat zijn, wat moet ik dan?”

Veranderd

Nog steeds post hij regelmatig wat op Instagram, maar het is geen storm van foto’s meer. Nu post hij af en toe nog een kiekje van zijn vriendin, zoon of van zijn afgetrainde lichaam…..

Meer DenD