André Hazes gekwetst door slecht contact met zijn moeder

Door: Ditjes en Datjes
21-09-2019

Het contact tussen André Hazes en zijn moeder Rachel is weer slechter geworden. Dit vertelt de zanger in het programma Waar is De Mol? tegen Johnny de Mol.

Verdriet

Al drie jaar heeft André geen contact meer met zijn moeder. En met zijn zus Roxeanne heeft hij nog langer niet gesproken. De zanger vindt het onbegrijpelijk en is ook van mening dat het aan hen ligt. Zij waren het er namelijk niet mee eens dat André een relatie aan zou gaan met Monique. ,,Heb je er weleens verdriet van gehad?” vraagt Johnny over het contact met zijn moeder, waarop André antwoordt: ,,zo erg, niet normaal”.

‘Waarom?’

,,In een keer sprak mijn moeder niet tegen mijn vrouw. En in een keer sprak mijn zus niet tegen mijn vrouw. En omdat ik toch voor haar koos, werd er ineens ook niet meer tegen mij gesproken” vertelt hij aan Johnny. Ook laat hij weten dat het een tijd weer goed ging tussen hem en zijn moeder. Destijds stelde hij de vragen: ,,Waarom was dat? Hoe kan je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon?” Maar moeder Rachel was er heilig van overtuigd dat het niet aan haar lag.

Ziek

Boos zijn op zijn moeder kan André niet. ,,Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo” laat hij weten. ,,Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen