André Hazes: mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek

Door: DitjesDatjes
20-09-2019

In de nieuwste aflevering van het programma Waar is De Mol? onthult André Hazes aan presentator Johnny de Mol dat het contact tussen hem en zijn moeder Rachel opnieuw verslechterd is.

“Mijn moeder en ik waren natuurlijk weer even goed”, zegt André, die het toch niet lekker zat dat het contact jaren geleden ineens verbroken werd. “Toen heb ik ook aan haar gevraagd: waarom was dat? Hoe kan je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon? En dan was ze er heilig van overtuigd: ‘ja, maar dat lag niet aan mij.’ Dus zij ziet dat dan niet”, aldus de zanger in een fragment dat Shownieuws online heeft gezet.

Wrok koestert hij echter niet. “Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo”, meent André. “Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt.”

De hele aflevering van Waar is De Mol? wordt maandag uitgezonden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen