André Hazes over ruzie tussen moeder en zus

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Na vijf jaar stilte en ruzie besloten broer en zus ‘Hazes’ de strijdbijl te begraven. Roxeanne en André besloten elkaar weer op te zoeken. Een emotioneel weerzien, vol blijdschap en ontroering. Hoewel moeder Rachel uiterst blij was met de verzoening, blijkt de ruzie tussen Roxeanne en Rachel erger dan verwacht.

‘Tandje erger’

Aan weekblad Privé laat zanger André zich uit over de ruzie tussen Roxeanne en moeder Rachel. Deze zou erger zijn dan de ruzie die André ooit had met zijn moeder Rachel. ,,Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar”, aldus André aan Privé.

Is het nog ’te lijmen’?

De oorzaak van de ruzie is niet bekend, al lijkt het te gaan om een zakelijk geschil. Wel is het duidelijk dat de ruzie al maanden voortzet en Roxeanne niet de vijftigste verjaardag van haar moeder bezocht. ,,Een ruzie is nog te lijmen, maar als het te ver gaat, is het definitief voorbij”, legt de 26-jarige zanger uit. 

André en Rachel contact dankzij Monique

Hoewel Rachel zich nooit echt positief uitgesproken heeft over Monique, kan zij haar schoondochter wellicht wel een schouderklopje geven. Het is namelijk Monique die de band van André met zijn moeder heeft gered. ,,Kijk maar hoe het mij is gegaan. Het is dat Monique het toen met mijn moeder heeft geregeld. Anders was het nooit goed gekomen”, vertelt André. 

‘Denk goed na wat je over elkaar zegt’

Verder legt André uit: ,,Maar weet je, ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten. Tegen beide dames heb ik gezegd: Bij mij niet beginnen over de ander. Ik heb geen zin meer in ruzie. Wel heb ik aangegeven: Het is wel je eigen bloed. Denk goed na wat je over elkaar zegt.”

Tags

ANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.ANDRÉ HAZES JR. MONIQUEHAZESMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERGPRIVERACHELRACHEL HAZESROXEANNEROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck