André Hazes ‘verbolgen’ over sneer Hans Klok

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De sneer die Hans Klok uitdeelde aan André Hazes, schoot bij de 27-jarige zanger volledig in het verkeerde keelgat. De goochelaar noemde André ‘publiciteitsgeil’…

‘Ik ben niet zo publiciteitsgeil als André’

In de podcast ‘PodBast’ vertelde de goochelaar enkele weken geleden: ,,Ik heb niet het hoogste woord op een verjaardag. Ik vind het heel leuk om op te treden, maar ik ben niet zo publiciteitsgeil als André Hazes jr. Hij telt volgens mij wel echt de covers.”

Aan weekblad Weekend vertelt de goochelaar nu spijt te hebben van zijn opmerking. ,,Achteraf gezien vind ik dat een lelijke uitspraak van mezelf. Ik vind het heel erg dat ik dat heb gezegd. Ik kan me namelijk voorstellen dat ik daar iemand pijn mee doe en dat is het laatste wat ik wil. Ik vind het juist heel knap hoe hij zijn carrière heeft neergezet, maar alleen dat stukje werd overal uitgelicht.”

André is verbolgen

Kennelijk is de sneer naar André de zanger niet onopgemerkt gebleven. Via via zou Hans klok hebben vernomen dat Hazes er niet blij mee was. ,,Achteraf heb ik via via vernomen dat André er verbolgen over was. Ik wilde hem bellen, maar heb zijn nummer niet. Soms is dit wereldje best ingewikkeld.”

Verliefde gevoelens voor Joling

Onlangs deed Hans Klok de grote onthulling aan weekblad Weekend dat hij verliefde gevoelens zou hebben gehad voor Gerard Joling. Toen Klok nog een relatie had met zijn toenmalige partner, ging de goochelaar samen met Gerard op tournee. ,,Ik vond het zo’n leuke en charmante man, dus toen kwamen er verliefde gevoelens”, aldus de goochelaar

Tags

ANDRÉANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.GERARDGERARD JOLINGHANSHANS KLOKHAZESJOLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck