André heeft ‘nog wat goed te maken’ bij Monique

Andre Hazes
Door: Lies Jansen
16-07-2020

Hoewel er werd gespeculeerd over een Hazes-huwelijk, maakt André nu duidelijk dat hij ,,eerst wat goed moet maken” bij Monique. Tijdens de break van André en Monique, viel de 26-jarige zanger als een blok voor Bridget Maasland. Nu André en Monique weer terug zijn bij elkaar, zal de bruiloft niet direct gebeuren. André maakt duidelijk nog het een en ander goed te moeten maken.

Tweede kindje?

Hoewel de twee een bruiloft niet uitsluiten, zal het niet vandaag of morgen gebeuren.  ,,Ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen”, vertelt André aan Dag Allemaal. Over het trouwen is hij wel heel duidelijk: ,,Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar.”

‘Eerst nog bewijzen’

Alvorens de zanger op zijn knieën gaat zal hij het goed moeten maken: ,,Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen.” En bewijzen doet André op dit moment zeker. Zo bracht hij een nummer uit over zijn relatie met Monique. In dit nummer zou het draaien om het levensverhaal van de twee. 

Meer DenD