André: ‘Mo en ik hebben corona’

Door: DitjesenDatjes
10-04-2020

André Hazes denkt dat hij en zijn vriendin Monique Westenberg het coronavirus hebben opgelopen. Dat zegt hij in een interview met Shownieuws.

Niet getest

,,Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad. Want ik ben een tijd ziek geweest, en verkouden en hoofdpijn en eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad. Moon en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen”, zegt de zanger. De twee zijn dus niet getest en weten het niet zeker of het wel corona was, maar André vertelt dat er bij veel mensen om hem heen wél corona is geconstateerd. ,,Dus eigenlijk ben er ik ergens gewoon wel zeker van.”

Flink ziek zijn de twee gelukkig niet geworden. Of hun zoontje André ziek is geworden vertelt de zanger niet.

Meer DenD