André: ‘Nooit kans gekregen voor vertellen ware verhaal’

Door: Tanja Brouwer
21-04-2020

Het gaat inmiddels alweer een een tijd goed tussen André en Monique. Enkele maanden geleden was dat wel anders, want toen kon Monique via Instagram volgen hoe dol André was geworden op Bridget Maasland. André geeft in de radioshow van Frank Dane op Radio 538 toe dat hij zich niet altijd goed heeft gedragen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Nooit de kans gekregen’

Spijt heeft André, want hij ging enkele weken nadat de relatie met Bridget ontstond terug naar Monique. Zij liet hem weer binnen in de villa en nu vormen ze, ieder geval ogenschijnlijk, weer een gelukkig gezinnetje. Via sociale media verklaarden veel mensen Monique voor gek omdat zij André zo makkelijk leek te vergeven. De jonge zanger wil op de radio daarom iets rechtzetten: ,,Luister. Ten eerste: ik ben natuurlijk nooit vreemdgegaan met een andere vrouw. Dat hebben veel mensen ervan gemaakt. Mo en ik waren uit elkaar en ik kreeg contact met een andere vrouw. En dat is zo opgeblazen door de media, alsof ik een of andere lul was. Ik heb nooit de kans gekregen om te vertellen hoe het echt zit.” Daarom pakt André nu de kans aan om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat Monique hem absoluut niet zomaar binnen liet. ,,Als ik vreemd was gegaan was ik nooit meer binnengekomen thuis. We hebben heel veel gesproken en hebben gewoon respect voor elkaar.”

Toch lijkt Monique het er niet helemaal bij te laten zitten. ,,Natuurlijk krijg ik soms nog op m’n flikker over wat er allemaal is gebeurd, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest in die tijd.” Achteraf gezien weet André wel waarom hij zoveel op Instagram postte over zijn nieuwe liefde. ,, Dat zit weer in dat kut karakter van mij. Als Nederland zegt van ‘dit en dit mag niet’, dan ga ik er weer dwars tegenin.”

Veel praten met elkaar

Hoewel André inmiddels al een aantal weken weer terug in de villa is, vertelt de zanger dat hij en Monique nog iedere praten over wat er is gebeurd. Daar hebben ze nu de agenda van André leeg is, natuurlijk ook genoeg tijd voor.

Meer DenD