André open over sneer van Rachel aan Roxeanne

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De sneer die Rachel Hazes recentelijk aan dochter Roxeanne uitdeelde kwam als een donderslag bij heldere hemel. Zo ook voor zoon André. Na de actie van zijn moeder belde hij haar direct op. ,,Wat is dit dan?”, vroeg André aan moeder Rachel.

‘Een dingetje’

In de Shownieuws podcast vertelt André over de band tussen zijn moeder en zus. Volgens hem hebben zijn moeder en zus ‘een dingetje’. ,,Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken”, legt de zanger uit in de podcast. 

Voorbereiden op boek Rachel

De reden dat moeder Rachel de sneer uitdeelde aan haar dochter, zou haar nieuwe boek zijn. ,,Ze zei: ‘Dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek'”, aldus André. Verder legt de zanger uit het erg vervelend te vinden. ,,Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder.”

Bezorgd om informatie uit boek

Zoon André vreest dan ook voor het boek van zijn moeder. ,,Ik hou van m’n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben. Maar m’n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet. En ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Daar ben ik ook een beetje bezorgd om.”

Tags

ANDRÉANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.HAZESHAZES FAMILIERACHELRACHEL HAZESROXEANNEROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck